Loading...

DET HANDLER OM AT HA’ DET GODT

– Lotte Faldt Jensen –

Læs mere om behandlingerne /
Klik her for at læse mere om NLP

PSYKOTERAPI NLP

NLP er psykologiske og pædagogiske værktøjer, der sætter os i stand til at finde og bruge de ressourcer, som vi er i besiddelse af, men ikke anvender. Læs mere om NLP her.

Klik her for at læse mere om METAsundhed

PSYKOTERAPI METASUNDHED

Forener alt det gode fra den konventionelle og alternative verden. METAsundhed handler om at se på tværs af grænser og forstå sammenhængen mellem sind og krop. Læs mere om METAsundhed her.

Klik her for at læse mere om tankefeltterapi

PSYKOTERAPI TANKEFELTTERAPI

Med tankefeltterapi kan du hurtigt eliminere alle former for følelsesmæssigt ubehag samt flere former for fysisk ubehag. Tankefeltterapi virker gennem stimulation af kroppens energibaner og samtale. Læs mere om tankefeltterapi her.

Klik her for at læse mere om terapi til børn og unge

PSYKOTERAPI TERAPI TIL BØRN OG UNGE

Jeg laver både psykoterapi og tankefeltterapi på børn og unge, samt familieterapi. Læs mere om terapi til børn og unge her.

Klik her for at læse mere om massage

KROPSTERAPI MASSAGE

Massage løsner op for spændte muskler og sætter gang i udskillelsen af ophobede affaldsstoffer. Du får mulighed for at slippe de spændinger, der sidder i din krop og sjæl. Læs mere om massage her.

Klik her for at læse mere om zoneterapi

KROPSTERAPI ZONETERAPI

Jeg arbejder med fodens reflekszoner; foden afspejler et fuldstændig kort over kroppen. Svækkes eller belastes et kropsområde eller organ, reagerer deres respektive fodzoner. Læs mere om zoneterapi her.

Klik her for at læse mere om zoneterapi til børn

KROPSTERAPI ZONETERAPI TIL BØRN

Ikke kun kolikbørn nyder godt af zoneterapi. Også hvis barnet skriger, er utilfreds eller bare bøvler. Læs mere om zoneterapi til børn her.

Klik her for at læse mere om akupunktur

KROPSTERAPI AKUPUNKTUR

Kroppen har en række energibaner, der kaldes meridianer. På energibanerne ligger de såkaldte akupunkturpunkter, hvor energien kan reguleres. Læs mere om akupunktur her.