Du er her: Forside / Behandlinger / METAsundhed

PSYKOTERAPI METASUNDHED

METAsundhed forbinder den traditionelle medicin med komplementær og alternativ behandling, hvilket giver de bedste resultater. Den giver et helhedssyn på sundhed og sygdom baseret på kroppens egen intelligens. Den bygger på naturlove, som giver logiske forklaringer på kroppens biologiske adfærd.

Hver eneste celle i kroppen er intelligent og reagerer på signaler fra vores omgivende miljø og fra vores sind. Hver eneste celle er forsynet med receptorer i cellemembranen, der opfatter vibrationer og signaler fra hjernen, andre celler og vores omgivende miljø.

Fra cellevæggen går der så kemiske signaler til cellekernen, hvor DNA, vores gener, bliver aktiveret og sender signaler til cellens andre dele, så de kan udføre det nødvendige arbejde. Dårlige gener skal altså sættes i gang eller slås til, før sygdom opstår, bl.a. via sindet.

SAMMENHÆNGEN MELLEM SIND OG KROP

METAsundhed hjælper med at oversætte tanker og følelser til cellebiologi og koncentrerer sig om at finde årsagerne til sygdomme, der ofte har deres udgangspunkt i sindet, når det bliver udsat for konfliktchok, som lammer og medfører stress-symptomer.

Der er ved konfliktchok tale om noget uventet, dramatisk og isolerende, hvor man ikke kan finde ud af, hvad man kan gøre – nul strategi. Kort sagt en UDIN.

Man har en række ubehagelige symptomer, men den egentlige sygdom opstår først i helbredelsesfasen, når konflikten er ved at blive løst. Det er en helt ny måde at anskue sygdom på, hvor sygdommen anses som en positiv reaktion, når kroppens selvhelbredende kræfter er aktiveret.

SELVSTÆNDIG METAANALYSE – ELLER SOM DEL AF ANDEN BEHANDLING

Jeg bruger denne viden i forbindelse med mine andre behandlingsformer, men det er også muligt at få lavet en Metaanalyse uden anden behandling.

DET HANDLER OM AT HA’ DET GODT

– Lotte Faldt Jensen –