Persondata og cookies2018-10-11T16:05:09+00:00
Du er her: Forside / Persondata og cookies

PERSONDATA OG COOKIES

Når du bevæger dig rundt på Helsekælderens hjemmeside, er det nedenstående persondata- og cookiepolitik, der er gældende.

BRUG AF PERSONDATA

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, og telefonnummer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Helsekælderen, skal du rette henvendelse på lotte@helsekaelderen.dk eller telefon 40295654. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. En decideret sletning af dine personoplysninger forudsætter dog, at Helsekælderen ikke er forpligtet til opbevaring af dine personoplysninger på grund af anden lovgivning (fx bogføringsloven).

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computer med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, redigeret, blokeret og i visse tilfælde slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til visse typer af personoplysninger. En decideret sletning af dine personoplysninger forudsætter dog, at Helsekælderen ikke er forpligtet til opbevaring af dine personoplysninger på grund af anden lovgivning (fx bogføringsloven). Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

GDPR Persondataloven
Hos Helsekælderen har du garanti for overholdelse af de nye EU-regler, GDPR om beskyttelse af personfølsomme data.

Følgende persondata opsamles og opbevares
Navn, telefonnummer, adresse, postnummer, by – hvis oplyst CPR-nummer. Kun de oplysninger, du selv afgiver, bliver indsamlet og opbevaret.

I forbindelse med personlige oplysninger
– Kun Helsekælderen har adgang til dine persondata. Når du kommer til undervisning eller behandling hos Helsekælderen, bliver du bedt om en samtykkeerklæring. For at Helsekælderen kan opbevare dine data, skal du give dit samtykke til det.

– Du har til enhver tid ret til at få adgang til alle opbevarede data omkring din person, og du har ret til at forlange dine oplysninger udleveret. Du har i visse tilfælde også ret til at få dine personoplysninger slettet, hvis du ønsker det. Dog forudsætter en sletning af dine personoplysninger, at Helsekælderen ikke er forpligtet på grund af anden lovgivning (fx bogføringsloven) til opbevaring af dine personoplysninger.

– Helsekælderen er underlagt tavshedspligt.

– Alle oplysninger indsamles fysisk, der indsamles ingen oplysninger på hjemmesiden.

BRUG AF COOKIES

Vi anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet: Så du får den bedst mulige oplevelse, når du benytter vores site.
  • Trafikmåling: Så vi kan måle trafikken på vores hjemmeside. Det er fx vigtigt for at vide, om vores søgemaskineoptimering virker.
  • Indholdsdeling: Vi har gjort det let for dig at dele vores indhold med andre samt følge vores egne profiler på sociale medier.

Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende. Cookien har til formål at kunne genkende den enhed, du besøger vores hjemmeside med – og cookien husker, hvordan du har ageret, sidst du besøgte vores side. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

En cookie slettes af sig selv efter et bestemt antal måneder. Hver gang du besøger vores hjemmeside, forlænges udløbsfristen.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. MEN: Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil websitet ikke fungere optimalt, og der er indhold, du ikke kan få adgang til. Se mere om sletning/blokering af cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hjemmesiden bruger flg. cookies

  • Google Analytics – til at måle trafikken på websitet
  • Social deling – så det er let for dig at dele vores hjemmeside med andre og følge os på de sociale medier
  • Blogkommentarer – så du ikke selv behøver udfylde din emailadresse hver gang

DET HANDLER OM AT HA’ DET GODT

– Lotte Faldt Jensen –